Business
photography

Virtuele tours

Geef online bezoekers een unieke interactieve kijk in uw pand, uw park of op uw terrein.

Een goede fotoserie op locatie geeft klanten een fraai beeld van uw bedrijf, maar in deze tijden van smartphones en google maps is de online bezoeker op zoek naar interactie om een volledig beeld te vormen. Een virtuele tour zoals Koolmees Business Photography deze aanbiedt geeft bezoekers de mogelijkheid om van achter de telefoon, tablet of PC rond te kijken en wandelen door uw bedrijf, en dat overtuigt. Op door u gekozen punten worden foto's geschoten in 360 graden, waar vervolgens in de software interactieve panorama's van worden gevormd. Denk daarbij aan de service van google maps in scherpere kwaliteit, naar uw wensen en op uw website. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bedrijfsfotografie

Koolmees Business Photography brengt uw bedrijf in beeld. Mooie sfeerbeelden, bedrijfsprocessen, maar ook productfotografie, alles is mogelijk.

Voor uw website, flyers, vakbladen, etc. maakt sterke fotografie het verschil tussen indruk maken en aandacht verliezen. Koolmees Business Photography verzorgt fotografie op locatie of in eigen studio met volledige apparatuur, technische kennis en oog voor detail. Een goede belichting en aandacht voor materiaal en reflectie zijn kenmerken van kwalitatief hoogwaardige fotografie waar Koolmees sterk in is. Om de klant een verbondenheid met uw bedrijf te laten voelen wordt natuurlijk niet alleen op de technische zaken gelet, maar vooral op dat het bedrijfs- of merkgevoel goed in fotografie gevangen wordt.